För ett par år sen satt jag i min lilla lägenhet och hade precis sagt upp mig. Mitt mål var att klara mig som egenföretagare åtminstone ett år och utvärdera egna företagsidéer.

Min första kund var hantverkarfirman som sprang runt i bostadsrättsföreningen. Sen har det rullat på i rask takt med uppdrag åt Betsafe, TV4/Idol, Systembolaget, Microsoft, Statoil, Betsson, Svenska spel, Dina Försäkringar, NCC, Tele2 mfl.

Push Forward logga

I höstas efter RevRise blev jag mer aktiv i mitt bolag Push Forward igen och i år fyller Push Forward 7 år. SJU ÅR!

Nu kan jag berätta att Push Forward blir en del av Infunnel. Väldigt spännande tid framöver!

Så här kommenterar jag sammanslagningen:

”Vårt mål har alltid varit att leverera förstklassiga webblösningar som driver våra kunders försäljning. Nu får vi ännu större möjligheter att nå dit. Infunnel har rätt tänk och tillsammans kommer vi att leverera de bästa lösningarna i branschen, både ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.”

Läs mer i vår pressrelease →