När jag köpte min pendlarcykel hade jag lite ångest första dagarna, främst för att jag inte cyklat en enda gång till kontoret tidigare och var lite osäker på hur ofta det skulle bli, att detta var i slutet av september och det inte blir bättre väderförhållanden hjälpte också till. Den ångesten försvann efter första dagen! Trots regn och blöta jeans…

Jag har inte särskilt långt till kontoret, ca 4,5 km enkel väg och cyklar i jeanstempo men det är ändå riktigt skönt att få andas lite frisk luft och slippa trängas på morgonen. Tar max 20 minuter dörr-till-dörr och går snabbare än att åka kollektivt. Bara fördelar alltså!

Har cyklat 7 av totalt 12 dagar hittills och det har säkert regnat hälften av gångerna men ändå värt det.

Rekommenderar alla att börja cykla! Du får en skön start på dagen!