Bloggord

Letar efter lite ny inspiration kring e-handel och fått lite tips på ny läsning. Här är en lista på ett par bloggar som jag tycker är bra.

Bloggar om e-handel

Get Elastic
Största bloggen i världen om e-handel tror jag. Relevant blogg som täcker det mesta, här lär du dig om analys, konverteringsoptimering, psykologin hos kunden, konverteringsoptimering m.m.

Inchoo
Ny blogg för mig. Inchoo är experter på e-handelsplattformen Magento, driver du en webbshop på Magento verkar den här bloggen grym.

Betashop
Jason Goldberg egna blogg är riktigt bra. Jason är en av grundarna till Fab och skriver om allt som relaterar till e-handel och startups. Vill du veta mer om Jason och Fab kan jag rekommendera After A Year In Hell, Fab CEO Jason Goldberg Speaks Out

Makes you local
Svensk blogg om nordisk e-handel. Bevakar och bloggar främst om trender inom e-handel både i Norden och globalt. MakesYouLocal jobbar med just det, att internationalisera e-handelsplatser.

Magnus Lundins tankar
Magnus är entreprenör, driver en SEO-byrå och säljer lampor och belysning på nätet. Lite inaktiv blogg men vill läsa mer av Magnus och bloggande entreprenörer.

E-handelstankar
Katrin, e-handelsnörd som driver e-handelslösningen Shop4sale och skriver om livet som e-handlare.

E-handelsbloggen.nu
Arne Andersson, e-handelsspecialist på Postnord skriver om trender och spaningar om e-handel.

Dagens Handels blogg
Dagens Handel skriver generellt om handel.

Klarna eVERYTHING
Fredrik Lennström på Klarna bloggar kring e-handel, skriver ganska mycket om deras produkt och nya funktioner.

Har du fler bloggtips? Tipsa gärna i kommentarsfältet.

Bild: Steve Bridger/Flickr