Nyligen sprang jag på två artiklar som tog tag i mig lite extra.

Treat Yourself Like a Startup (Or a microbe, if you prefer)
Det här är verkligen spot on! Att utveckla och förbättras som person och bidra till att göra världen till en bättre plats. Men den berömde Elon Musk verkar fortfarande har goda möjligheter till förbättring, iallafall inom ett område: <a href=”https://www.marieclaire.com/sex-love/relationship-issues/millionaire-starter-wife” title=”“I Was a Starter Wife”: Inside America’s Messiest Divorce”>”I Was a Starter Wife”: Inside America’s Messiest Divorce</a>

Create something every day
Läsvärt blogginlägg där Stef Lewandowski berättar om sin nära-döden-upplevelse och vad som fick honom att skapa något varje dag. Jag har alltid gillat att skriva, eller tanken på att skriva. Jag har skrivit regelbundet i korta perioder fram tills nyligen, sen en dryg månad tillbaka försöker jag skriva dagligen. Och den här bloggposten fick mig att skapa den här bloggen.