Som du kanske läst, mitt bolag blir en del av Infunnel. Känns fantastiskt bra! Dessutom kanske du och jag kan bli kollegor, vi behöver nämligen bli fler.

Så vilka är vi, vilka är Infunnel?

Vi är ett gäng på 8 personer som kallar oss digitala marknadsarkitekter. På Infunnel har vi tillsammans över 15 års erfarenhet inom marknadsföring och webbutveckling. Vi jobbar med kundanskaffning, ofta genom lead management och marketing automation. Dagligen hjälper vi marknadsförare att skapa och visa mätbara resultat.

Det gör vi genom att förenkla kundens resa från första intresse till genomförd affär. Vi vill göra våra kunder till lysande stjärnor inom digital marknadsföring & försäljning, det är inte bara en del av vår vision, det är ett löfte.

Lediga tjänster

Just nu har vi ett flertal lediga tjänster…

Customer Success Manager

Du är strateg och kan snabbt tolka kundens behov, föreslå förbättringar och leda avancerade kampanjer och projekt. Du har bra koll på leadsprocessen, funnelbegreppet, CRM och Marketing Automation.

Technical Marketing Automation Specialist

Du är en grym utvecklare med erfarenhet av t.ex. MA, CRM, e-postmarknadsföring eller CMS. Har du en certifiering från Sales Force (SFDC) är det extra meriterande.

Junior Digital Marketer

Du har en gedigen utbildning inom digital marknadsföring, har lätt att lära och älskar att jobba med människor. Med ett brinnande intresse för, och goda kunskaper inom sociala medier, innehållsmarknadsföring, e-postmarknadsföring, leadsgenerering och/eller Marketing Automation är du vår nästa stjärna.

Läs om alla tjänsterna på infunnel.se →