Det tog ett tag för mig att förstå och använda SVT Flow men nu har jag verkligen fastnat för formatet. För er som missat vad det är så är det en uppdaterad version av SVT Play där programformaten är lite annorlunda, en blandning av vanlig tablå-tv och Play.

Detta är några av mina favoriter:

Svett & Etikett
SVT Flow – Svett & Etikett
Som några av er vet är jag ganska träningsintresserad så att jag gillar detta är kanske inget konstigt. Kalle Zackari Wahlström har ett program där han försöker ha en sund inställning till träning och inte prata så mycket kost och hälsa men ändå uppmuntra och inspirera alla till att röra på sig. Jag tycker han lyckas riktigt bra med det!

Det är ingen tvekan om att Kalle har ett behov av bekräftelse men han är ödmjuk och snäll. 🙂 Jag gillar att att programmet inte handlar om så mycket om hälsa, att alla han träffar är ganska extrema vilket gör att man på nåt sätt ändå blir sugen på att göra det de gör.

Retro
SVT Flow – Retro
En dokumentärserie om 80- och 90-talets populärkultur som fångade mitt intresse eftersom jag är född och uppvuxen på den tiden. Har bara sett avsnittet om Twin Peaks som jag såg lite i smyg tillsammans med mina äldre systrar eftersom jag egentligen var lite för liten och minns att det var lite läskigt. Kolla på avsnittet om Twin Peaks →

På jakt med Lotta och Leif
SVT Flow – På jakt med Lotta och Leif
Vad händer när matskribenten Lotta Lundgren släpps ut på jakt i skogen med Leif GW Persson? Det blir ganska mörkt och det är inte någon som är glad, haha. Men jag gillar det ändå.

Dokumentärfilm
SVT Flow – Dokumentärfilm
Några riktigt bra svenska och utländska dokumentärfilmer. Bland annat om Swedish House Mafia, Amy Winehouse, Bronshjältarna och hur det är på en nattklubbstoalett under några händelserika nätter (sett alla utom den sistnämnda).