Vad är CRM?

CRM står för Customer Relationship Management och är ett verktyg som hjälper dig att aktivt arbeta med kundrelationer. Rätt använt, blir CRM ett verktyg som ökar chanserna till en god kundrelation från första kontakt till genomfört köp.

Marketing Automation – ett kommunikationskoncept

En introduktion till Marketing Automation. Vad innebär Marketing Automation och vad är syftet? Och kanske viktigast av allt, kan det hjälpa just ditt företag att effektivisera er leadshantering och i slutändan sälja mer?

Tar tillbaka bloggandet

Jag tar tillbaka bloggandet för att skapa och skriva mer. Visa vem jag är, vad jag gör och vad jag lärt mig genom mitt innehåll.

Lär dig webbanalys

En guide till dig som vill lära dig mer om webbanalys och konverteringsoptimering. Något jag tycker alla som arbetar inom digital marknadsföring bör ha en grundförståelse för.

5 nyckeltal för dina e-postkampanjer

När du kommit igång och skickat ett par e-postkampanjer börjar det bli dags att titta på hur de presterar. Här går jag igenom fem nyckeltal som du bör mäta och följa upp kontinuerligt när du ska utvärdera dina e-postkampanjer.

E-postrykte och Sender Score

En förklaring kring begreppet Sender Score, eller e-postrykte och varför det är viktigt för dig som jobbar med Marketing Automation eller e-postmarknadsföring.