E-postrykte och Sender Score

En förklaring kring begreppet Sender Score, eller e-postrykte och varför det är viktigt för dig som jobbar med Marketing Automation eller e-postmarknadsföring.

Skapa vs konsumera

Nytt år, nya möjligheter är ett slitet uttryck men för mig är jul och nyår förknippat med en tid då jag stannar upp, reflektera och tar tid att inte göra så mycket.

Generation Z och internet

En artikel jag missat men som är läsvärd och får dig att tänka till, även om du inte är förälder.

Sämre än en guldfisk

Fokus. Sociala medier och en miljon andra saker har en tendens att suga åt sig all vår fokus. En vetenskaplig studie visar att vårt attention span har minskat radikalt. År 2010 hade vi en attention span på tolv sekunder, nu har den minskat till åtta sekunder.

Charlie Jabaley – en omvandling och andra chans

Charlie Jabaley, även känd som CEO Charlie drev under många år ett framgångsrikt bolag inom musikindustrin. Efter flera års slit lyckades han till slut sälja miljontals skivor och blev miljonär. Men något kändes inte rätt, han var deprimerad och i takt med att högen med pengar växte, växte även hans mage och hans hälsa blev sämre.

Storleken på ett team

Teamets storlek är en viktig del för att maximera arbetsplatsens effektivitet och produktivitet. Finns det en optimal teamstorlek?