Vad är Customer Journey Mapping?

Customer Journey Mapping är en metod som hjälper dig kartlägga och identifiera kundens köpresa. Om du och ditt företag förstår köpresan, får du ut mer av din marknadsföring, och kan skapa en bättre upplevelse för kunden. Låter inte så dumt va?

Det här är Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud är en plattform för att skapa en relevant kunddialog genom hela kundresan för din produkt eller tjänst. Klicka vidare om du precis doppat näsan i marketing automation och är på jekt efter ett modernt marknadsföringsverktyg.

Användbara appar till din Mac

Frågade på Twitter efter tips på bra och användbara appar till Mac och fick en hel del tips. Totalt blev det 47 användbara appar till din Mac.

Min syn på growth hacking

Sprang på begreppet Growth hacking idag och vill bara snabbt skriva ner hur jag ser på det. Jag är inte ett stort fan av termen Growth hacking. Growth ja, men hack? Nej.

Kreativitet gynnas av friktion?

Ett intressant samtal mellan journalisten Jan Gradvall och futurologen Magnus Lindkvist om kreativitet och hur gnissel och tjaffs kan vara av värde i ett produktivt skapande. Vad tror du? Finns någon form av kreativt värde i friktion och motsättningar?

Två böcker för dig som inte vill träna

Tipsar om böckerna Hjärnstark och Spark. Båda böckerna handlar om hur viktigt det är att röra på sig – och hur hjärnan påverkas positivt av regelbunden träning. Läs dem för att bli proppmätt på nya kunskaper om hur hjärnan fungerar och förbättras om vi ser till att röra på oss.