Min syn på growth hacking

Sprang på begreppet Growth hacking idag och vill bara snabbt skriva ner hur jag ser på det. Jag är inte ett stort fan av termen Growth hacking. Growth ja, men hack? Nej

Kreativitet gynnas av friktion?

Ett intressant samtal mellan journalisten Jan Gradvall och futurologen Magnus Lindkvist om kreativitet och hur gnissel och tjaffs kan vara av värde i ett produktivt skapande. Vad tror du? Finns någon form av kreativt värde i friktion och motsättningar?

Två böcker för dig som inte vill träna

Tipsar om böckerna Hjärnstark och Spark. Båda böckerna handlar om hur viktigt det är att röra på sig – och hur hjärnan påverkas positivt av regelbunden träning. Läs dem för att bli proppmätt på nya kunskaper om hur hjärnan fungerar och förbättras om vi ser till att röra på oss.

Vad är CRM?

CRM står för Customer Relationship Management och är ett verktyg som hjälper dig att aktivt arbeta med kundrelationer. Rätt använt, blir CRM ett verktyg som ökar chanserna till en god kundrelation från första kontakt till genomfört köp.

Marketing Automation – ett kommunikationskoncept

En introduktion till Marketing Automation. Vad innebär Marketing Automation och vad är syftet? Och kanske viktigast av allt, kan det hjälpa just ditt företag att effektivisera er leadshantering och i slutändan sälja mer?

Tar tillbaka bloggandet

Jag tar tillbaka bloggandet för att skapa och skriva mer. Visa vem jag är, vad jag gör och vad jag lärt mig genom mitt innehåll.

Lär dig webbanalys

En guide till dig som vill lära dig mer om webbanalys och konverteringsoptimering. Något jag tycker alla som arbetar inom digital marknadsföring bör ha en grundförståelse för.